Vakantiewoning in Overijssel

Vakantiewoning in Overijssel

Op vakantie in eigen land? Dan is een vakantiewoning in Overijssel dé plek om helemaal tot rust te komen. Het oosten staat bekend om de rust en de natuur. We kennen hier geen drukte en daardoor is onze vakantiewoning in Overijssel het perfecte toevluchtsoord voor vele gezinnen.

Vakantie in Overijssel

Zin in een vakantie in Overijssel? Wij zeggen: dat is een hartstikke goed plan! Deze provincie is één van de meest rustgevende van het land en bovendien kan je hier hartstikke veel dingen ondernemen. Maar, alles op z’n tijd. Wij Twentenaren doen het immers graag ‘heanig an’. Ontspannen kunnen we dan ook als de beste.

Vakantiehuis in Overijssel

In onze prachtige vakantiewoning in Overijssel ben je ervan verzekerd dat je volledig tot rust komt. Het vakantiehuis is in 2020 volledig gestript en opnieuw aangekleed. We hebben veel luxe en comfort toegevoegd aan het huisje, bijvoorbeeld de verwarmde vloer in de badkamer en het verfijnde beddengoed. Iedere kamer is ruim opgezet en voorzien van moderne, landelijke meubels. Ook buiten in de omheinde tuin heb je alle ruimte voor jezelf; relax op één van de ligstoelen of steek lekker de barbecue aan.

Kunst & cultuur op vakantie

Net zoals op elke vakantie kan je vanuit onze vakantiewoning in Overijssel overal kunst en cultuur bezoeken. In Vriezenveen zelf vind je alleen al drie musea en in de omliggende steden en dorpen kan je nog veel meer culturele activiteiten ondernemen. Voor een educatieve vakantie tijdens je verblijf in onze vakantiewoning in Overijssel zit je hier goed!

Zwemmen in Overijssel

Is het bloedverpletterend heet en willen jullie graag zwemmen? Daarvoor hoef je (gelukkig) geen uren in de auto te zitten. In de omgeving van de vakantiewoning in Overijssel zijn verschillende recreatieparken met zwemgelegenheid te vinden. Uiteraard kan je ook een buitenzwembad opzoeken. Met warm weer kan je trouwens ook een bezoekje brengen aan Avonturenpark Hellendoorn, hier vind je verschillende attracties met water.

Kastelen in Twente

Aan cultureel erfgoed hebben we in Overijssel geen gebrek. Je vindt hier tientallen prachtige kastelen en landgoederen waar je een mooie wandeling kunt maken. Hier worden geregeld bruiloften georganiseerd, prachtig om te zien!

Activiteiten met de kinderen

Onze vakantiewoning in Overijssel wordt vaak gehuurd door families en daarom hebben we leuke vakantieactiviteiten voor het hele gezin op een rijtje gezet! Dit mag je niet missen tijdens je vakantie in het oosten:

Avonturenpark Hellendoorn

Sallandse Heuvelrug

Speeltuin Morskieft

Outdoor Challenge Park

De Waarbeek

Wandelen of fietsen in de buurt

Het speel- en klimbos

Een dagje uit bij De Wilgenweard

En er is nog zoveel meer te doen… Kijk voor meer ideeën en tips op de website. Voor nu wensen je we alvast heel veel plezier in onze vakantiewoning in Overijssel!