Vakantiewoning in Twenterand

Vakantiewoning in Twenterand

Op zoek naar een mooie vakantiewoning in Twente? Dan ben je bij ons aan het goede adres! In 2020 hebben we een vakantiehuisje gekocht en deze volledig gestript en opnieuw aangekleed. De vakantiewoning is zeer ruim opgezet en van alle luxe voorzien.

Vakantiehuis in Twenterand huren

Dit jaar is vakantie vieren in eigen land heel populair geworden. Waarom moet je elk jaar ver weg? Genieten van rust, ruimte, natuur en cultuur kan namelijk ook heel goed in Twente! Huur ons fantastische vakantiehuis in Twenterand en voel hoe alle stress van je afglijdt zodra je de oprit oprijdt.

Vakantiewoning Gemeente Twenterand

Als je een vakantiewoning in de Gemeente Twenterand wil huren, dan weet je zeker dat je een culturele vakantie hebt midden in de natuur! Het lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo, maar in de gemeente Twenterand valt er veel te beleven. We hebben een rijke geschiedenis en heel veel leuke plekjes om even neer te strijken.

Vakantie in Twente

Zin in een vakantie in Twente? Onze vakantiewoning in Twenterand biedt behalve de basis ook heel veel luxe extraatjes. Bovendien is het huisje van top tot teen vernieuwd in 2020. De vakantiewoning is zeer ruim opgezet en modern landelijk aangekleed.

Wat te doen in Twente?

Het klopt dat we in Twente de tijd nemen voor alles, haast kennen we hier niet. Dat betekent echter niet dat het hier saai is! Er is heel veel te doen zelfs. In de regio vind je tal van restaurants, mooie natuurplekjes om te wandelen, fietsen of te picknicken, activiteiten voor het hele gezin en ga zo maar even door. Je hoeft je niet te vervelen tijdens de vakantie. Zoals de Twentenaren zeggen: niks moet, behalve niks moeten!

Vakantieactiviteiten in Twente

Tijdens je verblijf in onze vakantiewoning in Twenterand kan je veel vakantieactiviteiten ondernemen. Of je kunt lekker thuisblijven en even he-le-maal niks doen. Zin om erop uit te gaan? Pak een terrasje, kies voor een CuliTour, ga naar het speelbos met de kinderen of snuif cultuur in één van de musea. Zin in een wandelingetje? Er zijn verschillende routes te bewandelen, van lang tot kort of een super leuke kinderwandeling. Zin om te shoppen? Dan moet je echt naar dé modestraat van Twente: Roetgerink. Je kunt hier zelfs gebruik maken van een personal shopper.

Uitjes met de kinderen

We hadden het al over een leuke kinderwandeling, maar ben je op zoek naar meer uitdaging dan kan je heel goed terecht bij de Wilgenweard. Je kunt hier verschillende spellen spelen, een escape room doen, kanovaren of suppen, mountainbiken, een kompasmysterie oplossen, een touwparcours doen en nog veel meer. Je hoeft je geen zorgen te maken of er wel leuke uitjes voor de kinderen zijn, want die zijn er meer dan genoeg!

Top 10 activiteiten in de buurt

Als je onze vakantiewoning in Twenterand huurt, zijn er aantal dingen die je echt gedaan moet hebben. Wat niet mag ontbreken tijdens je verblijf is een mooie wandeling of fietstocht. Er zijn geweldige routes uitgestippeld langs prachtige punten van Twente. Voor diegenen die paardrijden kan je ook een paard huren en de natuur in. Je ziet de natuur van Twente dan weer op een heel andere manier dan te voet of te fiets. Wil je iets bijzonders maken van je wandeling? Neem dan een ezel mee! Dit kan bij de K&K Pleats in Delden.

Toertocht met auto, Solex of TukTuk

Liever met de auto op pad? Er zijn talloze weggetjes die het Twentse landschap doorkruisen en je alle highlights laten zien. Wist je dat je ook mee kunt doen aan een middagrally? Dit kan bij Keverevents. Houd je liever een rustig tempo aan, kies dan voor het Happen en Tuffen-arrangement.

Zin om eens een alternatief vervoermiddel te gebruiken? Kies dan voor een gave toertocht in de TukTuk of op de Solex. Om de tocht af te sluiten wordt er een heerlijke barbecue georganiseerd. Je kunt trouwens ook kiezen voor de step! Groeiend in populariteit in Twente.

Kanovaren in Twente

Wil je van het vasteland af, pak dan een kano en verken de Twentse wateren vanaf je bootje. Je vaart dwars door een natuurgebied en komt verschillende plekken tegen waar je even kunt stoppen om bijvoorbeeld te picknicken.

Je ziet, er is meer dan genoeg te doen rondom onze vakantiewoning in Twenterand. Wil je nóg meer vakantieactiviteiten zien? Laat je inspireren op onze website!